Bodø/Glimt mot Vålerenga

Første gang i 1930 og siste gang i 1969. Vålerenga har med sine 12 seiere et knepent overtak på de helgule som har hentet inn det statistiske forspranget de siste årene.


F0k3ggk 8f Zcm

Eliteserien BodøGlimt Vålerenga På forsiden nå.

. BodøGlimt-Vålerenga 1-0 Med seieren rykker Glimt fra Molde på toppen av tabellen. Latterliggjort av BodøGlimt se VIF-børsen her. Glimt har med seieren sju poeng på de første tre kampene og de deler serieledelsen med Lillestrøm etter tre kamper.

BodøGlimt la tidligere i uken ut en promovideo med pyro selv om de har slått hardt ned på ulovlig bruk. Mandag knuste de Vålerenga 5-1 på hjemmebane i Eliteserien. Det ble en bekmørk kveld for Vålerenga mot BodøGlimt.

Det reagerer både Vålerenga-fansen og Norges Fotballforbund på. Glimt legger seg flate. Hva faen er det som skjer her da.

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. BodøGlimt Vålerenga 0 - 0 Aspmyra Stadion Kampen har ikke startet Lagoppstilling klar. Følg BodøGlimt-Vålerenga direkte her.

Fra Aspmyra stadion og kampen mellom BodøGlimt og Vålerenga i 3. I tillegg er det blitt tre sølv etter finaletap i 1977 1996 og 2003. Mai mens de helgule avslutter sesongen borte mot Strømsgodset.

Slik så borteseksjonen på Aspmyra ut foran møtet med Vålerenga mandag kveld. Våre damer og herrer. Og det har de stort sett gjort.

BodøGlimt Vålerenga 5-1. De gulkledde vertene kunne vunnet med mer men en svært god Kjetil Haug i Vålerenga-målet vartet opp med sterke redninger tross overkjøringen. Faktisk har hele 24 av 45 kamper endt i poengdeling mellom de to klubbene.

Andre godbiter vi kan nevne er hjemmekamp mot Tromsø 16. Sjefredaktør og adm. Mandag knuste de Vålerenga 5-1 på hjemmebane i Eliteserien.

Det er lett å tenke at oppgjørene mellom BodøGlimt og Vålerenga alltid ender uavgjort. Det er duket for Eliteseriens 3. Som en slags moderne versjon av David mot Goliat har Vålerenga reist til Bodø for å måle krefter mot de som gjerne vil være hele Norges nye yndling men feiler konsekvent når det gjelder å forklare det.

Glimt har med seieren sju poeng på de første tre kampene og de deler serieledelsen med Lillestrøm etter tre kamper. BodøGlimt vant Nord-Norgemesterskapet 9 ganger. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken.

Glimt-lederen om VIF-profilen. Tidligere har de tre andreplasser i 1977 1993 og 2003. VIF-supportere møtt av piggtråd.

Currently BodøGlimt rank 4th while Vålerenga IF hold 9th position. Forrige Vålerenga-seier på Aspmyra kom tilbake i 2009 da VIF vant 2-0. Looking to compare the best-rated player on both teams.

Vålerenga ble rett og slett rundspilt av den regjerende seriemesteren. The match is a part of the Eliteserien. Mats Torbergsen NTB.

Påskedag knuste de Vålerenga 5-1 på hjemmebane i Eliteserien. BODØ VG BodøGlimt har satt opp piggtrådgjerder på borteseksjonen. BodøGlimt har hatt en enorm suksess de siste årene og oppmerksomheten øker fra kamp til kamp.

Fagermo gjør derimot én endring og det var en vi alle så komme. Alstadheim FeatureredaktørLillian Vambheim KulturredaktørCecilie Asker DebattredaktørErik Tornes UtviklingsredaktørEirik Hammersmark Winsnes Alt innhold er. Med fem minutter igjen reduserte Henrik Bjørdal på straffespark men nærmere kom ikke Vålerenga.

Det reagerer både Vålerenga-fansen og Norges Fotballforbund på. Nå går vi inn i et nytt vindu snart. Joachim Baardsen Daniel Nerli Gussiås Oppdatert for mindre enn 10 minutter siden Det var veldig godt å se at om man får til de små tingene riktig så blir det bra.

BODØ VG BodøGlimt-VIF 51 Fire dager etter nedturen mot Roma reiste BodøGlimt seg mesterlig med en storseier hjemme mot Vålerenga. Mot Glimt fikk ikke de blåkledde til noe særlig og de ble til tider spilt av banen i Bodø. Aron Dønnum settes selvfølgelig direkte inn.

Romsdalingene spilte 2-2 mot Viking søndag og er tre poeng bak. DirektørTrine Eilertsen NyhetsredaktørTone Tveøy Strøm-Gundersen Politisk redaktørKjetil B. BodøGlimt får muligheten til å slå tilbake etter tapet mot Roma når Vålerenga gjester Aspmyra.

Rosenborg som slo Mjøndalen 3-1 er ytterligere. Her er Avisa Oslos vurdering av Vålerenga-spillerne etter stortapet mot BodøGlimt. Vålerenga-topp reagerer på Twitter-melding i etterkant.

Tenk å være så i mot sine egne og resten av. Bojan Zajic og Harmeet Singh scoret målene da mot et. Det viser tall fra NIFS.

BodøGlimt is going head to head with Vålerenga IF starting on 18 Apr 2022 at 1800 UTC at Aspmyra Stadion stadium Bodo city Norway. Ola Solbakken Ulrik Saltnes Runar. I årets andre kamp skal Glimt til Sandefjord mens Amor Layouni og Vålerenga kommer til byen i runde tre.

Sjefredaktør Kirsti Husby Nyhetsredaktør Erlend Hansen. Runde og oppgjøret BodøGlimt mot Vålerenga. Vålerenga gikk på stjernesmell - ble rundspilt av BodøGlimt BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken.

I 1975 og 1993. I den norske cupen er det blitt to triumfer. Allerede i første serierunde kommer Rosenborg på besøk til Bodø.

Laget har bare vunnet toppserien 1 gang i 2020-sesongen. BODØ VG BodøGlimt har satt opp piggtrådgjerder på borteseksjonen. Nekten kom før mandagens storseier mot Vålerenga og etter bråket med Roma forrige uke.

Det blir litt av en start på sesongen 2022 for BodøGlimt. VIF-trener Dag-Eilev Fagermo tror det blir enklere å løfte spillerne etter stortapet mot Glimt enn det ville vært mot øvrige lag i serien. Før seriestart avslo Vålerenga et bud fra BodøGlimt på lynvingen.


Eliteserien Fotball Bodo Glimt Kjempet Valerenga I Senk


I Lvmafkvbgegm


Vfb7ixatkwnijm


Flomlyskamp Mot Valerenga Bodo Glimt


Zxdz 9ssauykim


Yxjqlfqjg4dtgm


Sryscnx3963pzm


Gs9gwjr3vbivcm


Qgdmaigjseuttm

Comments

Popular posts from this blog

San Marino

Brett Favre news